Vi var veldig stolte da Norges smarteste regnskapstjeneste valgte å bruke Ignitas til all utvikling og drift av hjemmesiden.

Tex i vekst

Tripletex leverer nettbaserte regnskapssystemer, og de vokser raskt. Deres mål har vært å utvikle et økonomisystem som kan tilpasses de fleste bedrifter i mange ulike bransjer. For en bedrift som Tripletex er det avgjørende å ha en god og fleksibel hjemmeside.

Hjelp til selvhjelp

Tripletex trengte et velfungerende design på alle flater og et administrasjonsgrensesnitt som gjorde at de kunne endre innholdet på siden selv. Slik ville de være i stand til enkelt å kunne kommunisere markedstiltakene ut på nettsiden. Derfor spurte de oss om hjelp.

Tex med flex

Vi laget en serie utvidelser til WordPress som gjorde det enkelt å opprette bestillingsskjema uten å programmere. Tripletex kan nå raskt legge til og endre priser, sette sammen skreddersydde pakker for bransjer, lage kampanjer og mye mer. I tillegg re-implementerte vi det eksisterende designet deres med responsiv teknologi, slik at nettsidene nå er mobiltilpassede. Samtidig gjorde vi det mulig for Tripletex å endre alt nettsideinnhold på en måte som tidligere var utenkelig. Nå kan de endre bunntekst, sidespalter og andre elementer uten å gjøre endringer i selve malene. Enkelt og greit.