Telenor Group

Hvis man måler etter sysselsetting er Telenor Norges største konsern, med over 30.000 ansatte i 12 land. Som global aktør må Telenor sørge for at de har nettsider som er pålitelige og ekstremt driftssikre.

Oppgaven

Telenor ønsket å flytte WordPress-sidene sine til Amazon Web Sevices (AWS). WordPress er et fantastisk verktøy, men det har sine utfordringer når det gjelder ytelse og hackingforsøk. Derfor trengte Telenor en partner med solid kompetanse på både WordPress og AWS.

I tillegg ønsket de en partner som kunne hjelpe dem med utvikling av nye prosjekter og den daglige driften av flere av deres WordPress-baserte hjemmesider.

Løsningen

Vi har nå en rammeavtale med Telenor hvor vi bruker hele bredden i vår kompetanse. Ignitas er med god margin den alle minste bedriften som har en slik rammeavtale.

Daglig jobber vi med drift og vedlikehold av eksisterende hjemmesider. Ulike typer oppgaver delegeres til oss fra flere avdelinger, og vi gjennomfører jobben. Det dreier seg om alt fra enkle oppdateringer til kompleks funksjonalitet.

Vi gir også analyse og råd for eksisterende og nye nett-prosjekter, og er involvert når nytt design fra Telenors reklamebyrå skal implementeres i WordPress.

«Ignitas er kunnskapsrike og inspirerende å jobbe med. Uansett utfordringer har de kunnet bidra med sin fantastiske teknologiske innsikt og kreative løsninger.»
–Martin Opheim-Smedsrud, Utviklingssjef telenor.com