Når Telenor-konsernet skulle flytte sine WordPress sider til Amazon AWS, ønsket de en partner med solid drift- og utviklingserfaring på begge platformene.

Stor og sikker

Hvis man måler etter sysselsetting er Telenor Norges største konsern, med over 30.000 ansatte i 12 land. Som global aktør må Telenor sørge for at de har nettsider som er pålitelige og ekstremt driftssikre. Sikkerheten er spesielt viktig, fordi bedrifter på Telenors størrelse ofte er utsatt for hackingforsøk fra hele verden.

På flyttefot

Telenor ønsket å flytte WordPress-sidene sine til Amazon Web Sevices (AWS). WordPress er et fantastisk verktøy, men det har sine utfordringer når det gjelder ytelse og hackingforsøk. Derfor trengte Telenor en partner med solid kompetanse på både WordPress og AWS.

Trygghet på tvers

Vi fant raskt ut at nøkkelen til en sømløs og sikker opplevelse var en kombinasjon av norsk Varnish-teknologi og en av våre magiske ingredienser. Nå har vi laget en løsning som fungerer utmerket på tvers av ulike plattformer, så kunder og interesserte kan få en god opplevelse enten de besøker sidene fra en telefon, et nettbrett eller en bærbar maskin. Det eksisterende innholdet kan håndteres enkelt med et godt admin-verktøy.

«Ignitas er kunnskapsrike og inspirerende å jobbe med. Uansett utfordringer har de kunnet bidra med sin fantastiske teknologiske innsikt og kreative løsninger.»
–Martin Opheim-Smedsrud, Utviklingssjef telenor.com