Megaflis

I tillegg til å være en landsdekkende butikkjede driver MegaFlis Norges største nettbutikk for alt man trenger til baderommet. Hjemmesiden deres er, naturlig nok, «www.megaflis.no. Og en så omfattende nettside må fungere helt optimalt hvis den skal fortsette å være størst på sitt felt.

Oppgaven

MegaFlis har behov for å være synlige på nett, og de må effektivt kunne konvertere besøkende til kunder. Dette har Ignitas hjulpet dem med i lang tid. Da de for en tid tilbake skulle bytte ut netthandelsløsningen sin, trengte de også hjelp til å beholde de gode konverteringsresultatene sine.

Løsningen

Vi lagde en ny søkekampanje for MegaFlis, hvor vi la til alle elementer med positiv ROI fra den gamle kampanjen. Strategien vår gikk ut på å lage mange målrettede annonsegrupper. Fordelene er at annonsene blir mer relevante i søkeresultatene, klikkprisen går ned, og det er enklere å optimalisere. Ny kampanje og nettbutikk har økt ROI på betalt søk betraktelig.

Vi får meget god avkastning på kampanjene som Ignitas driver for oss, og vi opplever dem som en kompetent og tilstedeværende partner.
E-commerce Manager
MegaFlis AS