Flightpark

Flightpark leverer parkering til reisende fra Gardermoen. Du leverer bilen din når du kommer til avgang, og henter den igjen på ankomst. Flightpark tar vare på bilen din i mellomtiden.

Oppgaven

Flightpark trengte et nettbasert system som kunne håndtere hele butikken. Fra kunden bestiller parkering til bilen skal leveres tilbake. Løsningen skulle brukes av alle de ansatte i Flightpark og sørge for at bilene ble hentet og avlevert til rett tid.

Løsningen

Sett utenfra er applikasjonen en nettbutikk hvor det bestilles parkering. Men i backend er det et logistikk-system, hvor planlegging av henting og levering av biler står i fokus. Kundeopplevelsen står og faller på om bilen hentes og leveres som avtalt.

Løsningen er derfor orientert omkring bilene, og når de skal hentes/leveres.

Det er svært mange små detaljer i systemet slik som at man bruker kundens flightnummer til å estimere når bilene skal leveres, og logging av alle de ansatte sine handlinger for sikkerhet.

Teknologi

Systemet er utviklet i PHP og benytter WordPress som frontend for kundene. Systemet hostes hos WP Hosting som sørger for tilgjengelighet for denne forretningskritiske applikasjonen.