Kleskjeden BIK BOK butikker i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Østerrike. De er kjent for sitt sterke sosiale engasjement og finner stadig nye måter å hjelpe andre på.

Hjelp til jentene

Bik Bok brenner for at jenter skal få anledning til å utdanne seg. Sammen med Plan Norge ønsket de å lansere veldedighetskampanjen Girls Right to Education. Det er et tre år langt prosjekt som skal sørge for at jenter i Quang Tri-provinsen i Vietnam gjennomfører skolegangen sin. I forbindelse med dette trengte Bik Bok hjelp til å lage kampanjeside.

Millionsuksess

Vi designet kampanjesiden med et mål om å fortelle historier og skape engasjement. I Bik Boks tilfelle betydde det at vi også laget infografikk som en del av designet. Sammen med Vianett satte vi opp Norges første nettbaserte løsning for mobil donasjon. Potensielle velgjørere trenger bare å taste mobilnummeret og klikke, så er de i gang. Sikkerheten blir ivaretatt med SMS-svar på mobilen. Enklere blir det ikke. Til nå har Girls Right to Education samlet inn mer enn én million kroner til jentene, og det kan vi være stolte av.