Ignitas hjelper bedrifter fra start til mål i det digitale landskapet. Hos oss jobber spesialister på design og utvikling sammen med spesialister på strategi og synlighet.

Dette er noe av det vi gjør:

Analyse

Vi analyserer nettsteder og digitale løsninger for å finne ut hvordan de kan bli bedre. De detaljerte utredningene våre gir kundene en oversikt over hvordan nettstedet fungerer i dag.

Digital strategi

Å få et nettsted til å fungere optimalt krever en gjennomtenkt strategi. Vi leverer strategier knyttet til synlighet, sikkerhet, konvertering, diverse plattformer, ulike former for digital interaksjon og forbrukeratferd.

Utvikling og design

Utviklingsprosjektene våre handler om å oppnå konkrete strategiske mål. Noen ganger kommer kundene våre med ferdige strategier, andre ganger med løse tanker som vi kan hjelpe dem å utvikle. Det er viktig for oss at kundene er klare på hva de ønsker å oppnå med nettsidene. Derfor legger vi alltid vekt på å tilnærme oss hver problemstilling analytisk og målrettet.

Digital markedsføring og konverteringsoptimalisering

Vi hjelper kundene våre å navigere seg gjennom jungelen av nettsøk, sosiale medier, blogger, affiliate-avtaler og alle de andre måtene man markedsfører seg digitalt på. Etter å ha gjennomført markedsføringstiltak måler vi og analyserer resultatene. Så justerer vi etter behov.

Se hvem vi er, eller ta kontakt.